Landschaps- en tuinarchitect Jan Joris

Onze grondbeginselen

Levenswijze

In elk project staat de levenswijze van onze klant centraal. Veel op reis? Groene vingers? ’s Avonds genieten van de tuin? We ontwerpen een uniek concept op maat van jouw levensverhaal.

Architectuur

De bouwstijl van de woning is een belangrijk element in het tuinontwerp. We zorgen voor een symbiose tussen mens, natuur, architectuur, landschap en stedenbouw voor een origineel tuinproject.

Kunst

Een kunstwerk op de juiste plek maakt het verschil tussen een verzorgde tuin en een exceptionele buitenruimte, waar je elke dag opnieuw van geniet, zowel vanuit je interieur als in je tuin zelf.

Natuur

Klei- of zandgrond? Om de natuur in je tuin te brengen kiezen we planten en bloemen die perfect passen bij de architectuur en die goed gedijen in de specifieke bodem.

Tuin

Jan Joris Gaerdenmeester creëert een unieke buitenbeleving in jouw tuin. Het stijlvol tuinontwerp sluit naadloos aan op jouw wensen en behoeften alsook op de omgeving en de architectuur van jouw woning.

Visie-ontwikkeling

Jan Joris geeft vorm aan je leefomgeving, je tuin, alles past perfect samen. De symbiose tussen mens, natuur, architectuur, stedenbouw en landschap groeit naar een unieke toekomst. Daar kies je voor.

Genieten

Genieten, dat is het samen beleven van alle elementen van de buitenruimte. Jan Joris creëert eigen, specifieke creaties met kunst, de juiste keuze van planten en bloemen en een evenwichtig samenspel tussen architectuur, landschap en de natuur. 

Scroll naar boven